Söndagsöppet 1/3 13.00 – 16.00

Förrätt:

Liten räkmacka på hembakat mörkt bröd.
65 kr.
Ölkokt saltrulle på mörkt bröd med smaksatt majonnäs.
65 kr.

Huvudrätt:

På buffé:
Porterstek på kött från Friskatorpet, stekt potatis, sås, haricots vertssallad,
stekt svamp, gelé, pressgurka, tillbehör, bröd och smör.
Äppelpaj med vaniljvisp och kaffe.
225 kr.

På tallrik:
Skånsk ost- och olivfylld kycklingfilé, smörstekt potatis, ädelostsås.
175 kr.

1 Kök´s rejäla räkmacka med 200 g handskalade räkor på
hembakat bröd.
125 kr.

Efterrätt:

Äppelpaj med vaniljvisp.
30 kr.

Kladdkaka med vispgrädde.
30 kr.

Välkommen önskar Magnus &Susanne med familjer och personal!

Köket stänger 15.30

Vi reserverar oss för ändringar.