Veckobrev V20

Förra veckan avslutade vi med middag för alla de fantastiska byggarna som hjälpt oss att förverkliga vår dröm. Utan Er hade 1KöK aldrig blivit verklighet! Det blev en härlig kväll med mycket skratt o prat!

Denna veckan har vi haft invigning på restaurangen o första veckan har varit helt fantastisk! Vi kunde dock inte drömma om att det skulle komma så mycket folk redan! Det har såklart varit jätteroligt men tyvärr tog maten slut ett par dagar. Vi tackar för Er förståelse över detta o hoppas att det inte ska upprepas. Nu laddar vi upp med extra mycket mat inför kommande vecka!

Tusen tack för alla lyckönskningar, blommor o presenter vi fått under vår invigning!!

På torsdag den 26:e har vi kvällsöppet till 20.00 tillsammans med Gittes. Välkommen in på fika eller något lätt att äta!

Väl mött på 1 KöK!

Magnus och Susanne med familjer.
Yvonne och Kjersti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *