Veckobrev V40

Nu är vi inne i den första riktiga höstmånaden. Sensommaren har varit underbar med mycket sol o värme vilket känns skönt nu när vi går mot mörkare o kallare dagar.

Det har varit mycket gäster på 1KöK de senaste veckorna. Det är stor spridning på hur många som kommer, när vi hade porchetta kom det nästan tre gånger så många som när vi hade kokt torsk med äggsås! Det är svårt att på förhand veta hur många som kommer o hur mycket mat vi skall tillaga. Att det blir kö när det kommer mycket folk kan vi tyvärr inte gör mycket åt mer än att vi har förlängt lunchen till klockan två vilket gör att fler gäster kommer lite senare. Vår förhoppning är att detta skall medföra att det blir lite mindre köande. Vi försöker att alltid göra vårt bästa o ge er alla bästa tänkbara service.

På torsdag den 6/10 börjar vi servera frukostbuffe med ägg, sill, skinka, ost, marmelad, yoghurt, hemlagad musli, hembakat bröd o bullar samt kaffe, the o juice. Priset för detta blir 55 kronor och det serveras vardagar mellan 08.00 och 10.30.

I veckan som kommer ser vi extra mycket fram mot måndagens lunch med stuvad spenat, korv, fläsk o ägg vilket känns gott och nykommet. Detta väcker matminnen till liv hos Susanne och Magnus.

Vi önskar er en trevlig vecka!
Magnus och Susanne med familjer!
Yvonne, Kjersti, Karolina och Emelie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *