1KöK´s julbord
lördag 12/12 kl 17.30 – 21.00
söndag 13/12 kl 14.00 – 17.00

Först:
Blossa romglögg och vanlig glögg, mandel, russin, skurna
pepparkakor.

Sedan på buffe:
Ägg, majonäs, räkor, stekt sill, Norrlandssill, Brantevikssill,
lingonsill, gubbröra, kallrökt lax från Äspets Rökeri, hovmästarsås,
rökt ål.
Rostbiff från Friskatorpet, rödlöksmarmelad, pressylta, rödbetor,
leverkorv, rökt korv.
Julskinka från Mjällby, senap, brunkål, julsallad, revben, prinskorv från Olinge, köttbullar, Janssons frestelse.

Vörtbröd, grovt bröd, ljust bröd, knäckebröd,
smör, skånsk goudaost, grönmögelost.

Ris a’la malta i glas, saftsås, hallon, mandelmusslor, grädde,
jordgubbssylt, mandeltårta med saffran.

Knäck, skumtomtar, lakritskola, nötter, fikon, clementiner.

550 kronor för hela buffén.

Julmust, läsk, öl, vin och snaps finns att köpa till, vatten
och kaffe/the ingår.
Alkoholfritt alternativ finns.
Allt lagat från grunden på svenska lokala råvaror!

Välkommen!

 

Magnus & Susanne med familjer och personal!

Vi reserverar oss för ändringar.